Alkonyat szerelmesei a való életben is szerelmesek

Robert és Kristen az életben is egy pár?

Az MTV Movie Awards óta mindenki azt találgatja, hogy vajon A legjobb csók díjának tulajdonosai az életben is sokat tökéletesítették-e azt a csókot.

Ciki! Képekben Robert Pattinson részeg támolygása! képgaléria

2009.06.09 19:30rtlbulvar.hu

Robert Pattinson és Kristen Stewart között izzott a levegő a díjátadón, utána pedig állítólag édes kettesben vacsoráztak. Catherine Hardwicke az Alkonyat rendezője is megszólalt az ügyben.

–"  Az emberek szeretnek beszélgetni, nincs ebben semmi különleges. Annyi biztos, hogy van kettejük között egy különleges kapocs. Hogy ez mit jelent? Nem tudom, illetve nem mondhatom el."
– válaszolta a hölgy az újságírók kérdésére.

Robert Pattinson odavan Kristenért?

Emma Watson szinte biztos abban, hogy Robert Pattinson odavan Kristenért.

A Harry Potter sztárja elárulta, hogy néha órákon keresztül beszélgetnek telefonon az Alkonyat sztárjával, de ennél többről nem lehet szó, hiszen ő is látja, hogy alakul valami Kristen és Robert között.

Olvassa el mit nyilatkozott Robert egy elképesztően vad szexjelenetről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.