Tovább folytatódik a népszerű film!

Szerencsére lesz negyedik Alkonyat-film is!

Ahogy arra számítani lehetett, a nagyvásznon is még tovább folytatódik az Alkonyat-saga. A Stephenie Meyer-regénysorozat negyedik darabjának megfilmesítését az egyik főszereplő, Robert Pattinson jelentette be a Cannes-i Filmfesztiválon.

A film fiatal sztárja nem veti meg a bulizást! képgaléria

2009.05.21 19:50rtlbulvar.hu

A film sztárja  elmondta, hogy jelenleg a második Alkonyat-film, az Újhold forgatásának utolsó napjai zajlanak Olaszországban, de már tudni lehet, hogy elkészül a Breaking Dawn című bestseller adaptációja is. Ám még előtte elkezdődik a harmadik tinivámpíros mozi, az Eclipse forgatása, idén októberben. 

Az első, Alkonyat című rész tavaly mind az Egyesült Államokban, mind Nagy-Britanniában a jegybevételi toplista első helyére került, és az USA-ban még rekordot is döntött. A regény- és filmsorozat a halandó tinédzser, Bella és Edward, egy százévesnél is idősebb, ám 17-18 éves testben élő vámpír szerelmének történetét meséli el. 

Míg azonban az Újhold című könyvben Edward csupán "egy hang Bella fejében", addig a készülő adaptációban ennél jóval nagyobb szerepe lesz. 

- "Egy Bella képzeletében lejátszódó dolgot kellett életre keltenem, amit egysíkúbban kellett előadnom, mintha valóban megtörtént volna. Remélem, a vásznon mindez nem tűnik majd unalmasnak" – mondta a The Hollywood Reporternek Pattinson, aki az Alkonyat-darabok közben azért egyéb filmes felkéréseket is vállal. 

2010-ben két filmje is kijön: az Unbound Captives című westernben Hugh Jackman és Rachel Weisz oldalán játszik majd, a Remember Me pedig egy szerelmi történet lesz.

Robert Pattinson még Cannes-ba is ellátogatott, hogy a filmet népszerűsítse. Pattinson újságíróknak elmondta: még mindig nagyon furcsának találja, hogy ekkora népszerűségnek örvend, főleg a tinédzser lányok körében.
 
Nemrég a frankfurti reptéren volt, és ott is mindenki tudta, hogy ki ő. Az Alkonyatban Edwardot alakító színész Cannes-ban azt mondta: az újabb vámpírfilmet sokkal könnyebb volt elkészíteni, mint az elsőt, mert már a stáb is összeszokott. Partnernőjével, Kristen Stewarttal is jól kijön már.

A második filmnek (Újhold) 2009. november 20-án lesz a premierje, a harmadikat (Eclipse) pedig 2010. június 30-ra tervezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.