Kristen és Robert Pattinson már nem titkolják!

Képek! Az Alkonyat sztárjai koncerten csókolóztak...

Hónapokig találgatta a sajtó, hogy vajon a barátinál mélyebb viszony alakult-e ki az Alkonyat főszereplői között. Az Alkonyat sztárjai már nem titkolják, hogy a való életben is egymáshoz tartoznak.

Robert Pattinson az Alkonyatban! képgaléria

2009.08.17 15:40rtlbulvar.hu

Robert Pattinson és Kristen Stewart mindeddig ügyesen titkolta az érzelmeit: néha együtt vacsoráztak, de ezen kívül soha nem adtak okot a gyanakvásra.

Boldogan ölelkeztek...

Most azonban már nem érdekli őket, hogy az egész világ megtudja, összetartoznak. A párocskát Vacouverben, egy koncerten kapták lencsevégre a paparazzik.

Robert és Kristen pontosan úgy viselkedett, mint két szerelmes tinédzser: pirulva mosolyogtak egymásra, majd boldogan ölelkeztek és csókolóztak.

…majd csókolóztak!

Az újdonsült álompár jelenleg az Alkonyat-sorozat harmadik részét forgatja Kanadában.

Az új moziban szerepet kapott a megszokott szereplőgárdán kívül a Silent Hill egyik főszereplője, Jodelle Ferland is, aki egy frissen átváltozott vámpírt alakít majd.

Tudjon meg még többet a fiatalok szerelméről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.