Pattinson és Stewart egyezséget kötött

Képek - Oprahnak elmondta Robert és Kristen: együtt vannak-e!

A talkshow nagyasszonya már tudja, mi az igazság a népszerű fiatal színészekkel kapcsolatban - valóban együtt jár-e Kristen Stewart és Robert Pattinson!

Bájos fotók: Robert Pattinson és Kristen Stewart szép pár! képgaléria

2010.05.10 17:30ma.hu

Az Alkonyat-filmek főhőseit, Robert Pattinson-t és Kristen Stewart-ot hívta meg show-jába Oprah Winfrey, aki most már minden bizonnyal tudja, igaz-e az állítólagos románcuk.

Mégpedig azért, mert a talkshow-k sztárja ez alkalommal is egyeztette a kérdéseket vendégeivel - s mivel köztudott, hogy a nagyérdeműt elsősorban az érdekli, vajon a valóságban is egy párt alkot-e Robert és Kristen, kötött velük egy egyezséget.

Ez állítólag arról szólt, hogy Winfrey csak érintőlegesen kérdez tőlük a műsorban erről a témáról, és a dolgot el is viccelhetik, de cserébe neki súgják meg az igazat...

Ha azonban ő nem is, de egy stábtag az E! Online-nak elárulta, hogy a két színész emberei is megerősítették: Pattinson és Stewart valóban együtt jár. A szemtanú szerint ez száz százalékig így van.

Azt is elmondta, hogy a kompromisszum megkötése után Oprah Winfrey valóban nem faggatta feleslegesen a fiatal sztárokat magánéletükről, akik viccelődéssel ütötték el a kellemetlen kérdéseket a május 13-án adásba kerülő műsorban.

Kristen Stewart átváltozott emberré!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.