A sztár döntött: mindent bevall...

Képek - Kiderül, leszbikus-e Oprah Winfrey!

A talkshow-királynő szexuális hovatartozásáról már röppentek fel nem egyszer pletykák - Oprah Winfrey most önéletrajzi kötetet ad ki, mielőtt még mást tenné meg ezt helyette és esetleg botrányt okozna.

2010.02.01 12:30ma.hu

Hosszú ideje folynak már a találgatások a beszélgetős műsorok sztárja, Oprah Winfrey magánéletével kapcsolatban - Egy Kitty Kelley nevű szerző éppen arra készül, hogy botrányosnak ígérkező könyvet jelentessen meg róla.

Oprah úgy döntött, ezt megelőzve inkább maga adja ki az életéről szóló kötetet - ebben pedig mindent őszintén elmesél. Vall volt kedveséhez, Stedman Graham-hez és a legjobb barátnőjéhez, Gayle King-hez való viszonyáról is.

Oprah és barátnője, Gayle King

A jól értesültek szerint valóban féltett titkokra derül fény a talkshow-királynő tollából, aki azt sem rejti véka alá, mennyit küszködött, hogy túlsúlya ne tegyen keresztbe neki minduntalan.

Oprah-t egyébként a pletykák a barátnőjével, Gayle-el hozták össze. Különösen azóta, hogy a nyolcvanas évek közepén összejött Graham-mal, akinek később a párja lett.

A rossznyelvek szerint a férfi csak azt hivatott elfedni, hogy Oprah valójában leszbikus. Stedman ma már csak barátja a talkshow-sztárnak, ám azt elismeri, ha Gayle férfi lenne, ő lenne a leghozzávalóbb ember...

A műsorvezető egyik ismerőse szerint Oprah-ban erős a heteroszexuális hajlam, mindig is az volt.

Winfrey egyébként a hírek szerint már évekkel korábban megírta könyvét, ezért tud ilyen hamar előrukkolni vele - családja tanácsára korábban nem adta ki. Most úgy tűnik, itt az alkalom.

2011-ben vége az Oprah Winfrey show-nak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.