Oprah Winfrey show-jában öntötte ki a szívét

Whitney Houston a drogmámorban azt is elfelejtette: énekesnő!

A díva kíméletlen őszinteséggel beszélt arról egy televíziós interjúban, hogy a drogmámorban azt is elfelejtette, sikeres énekesnő. Whitney Houston: így fogalmazott: Drogfüggő voltam. Azt is elfelejtettem, hogy valaha énekeltem!

Whitney Houston csúcsformában! képgaléria

2009.09.16 19:29ma.hu
Whitney Houston a BET 2009 gálán

A 46 éves énekesnő élete hosszú ideig csak a kokain és a kannabisz körül forgott.

- "Eszembe se jutott, hogy énekes vagyok. Teljesen elfelejtettem életemnek azt a részét. Addigra már nagyon sok pénzem volt" - mesélte Whitney.

Az énekesnő elmondta, hosszú ideig mást sem csinált, mint ült férjével, Bobby Brown-nal a kanapén, tévét nézett és felváltva hol kannabiszt, hol pedig kokaint szívott.

Bevallota, hogy 1992-ben teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Akkor már nem tudta kordában tartani drogfüggőségét.

- "1992-ben forgattam a Több mint testőr című filmet. Addig csak könnyebb drogokat használtam. Utána durvult a helyzet. Jött a kokain és a marihuána. Kilószámra vettük az anyagot" - emlékezett vissza a díva.

Whitney, aki eddig világszerte 140 millió lemezt adott el, 1996-ban már naponta kábítószerezett. A díva mesélt viharos házasságáról is Oprah-nak. Férjével 14 évig élt együtt. A díva szerint az érzelmi függőség miatt nem tudta elhagyni Brown-t.

Pedig a férfi később verte is őt. Az ámokfutásnak végül édesanyja vetett ki, aki ultimátumot adott a lányának: vagy az elvonó, vagy otthagyja a showbusiness-t.

Whitney 2007-ben elvált Bobby Brown-tól. Lánya, a 16 éves Bobbi Kristina nála maradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.