Megtiltotta, hogy drogozásáról faggassák...

Képek- Whitney Houston újra lövi magát!

Egy kínos affér árnyékolja be Whitney Houston idén őszre tervezett visszatérését, a New York Times ugyanis úgy tudja: az énekesnő megtiltotta az újságíróknak, hogy a drogos múltjáról írjanak vagy kérdezzenek.

Képekben a csodás énekesnő- Whitney Houston! képgaléria

2009.06.18 13:10ma.hu
Talán sikerül a visszatérés!

Whitney Houston megint bajba került a drogok miatt, de legalább már nem használja őket.

Whitney állítólag csak azoknak a riportereknek hajlandó interjút adni, akik tartják magukat ehhez az egyoldalú megállapodáshoz és nem tesznek fel kényes kérdéseket a sztár kokainhoz fűződő viszonyáról.

Az énekesnő szóvivője rögtön kiadott egy nyilatkozatot, amelyben tagadta az újság állításait. Whitney Houston régóta várt visszatérő albuma szeptember 1-jén jelenik meg Undefeated címmel. Az album különben a J Records/Arista gondozásában jelenik meg az ősz első napján, derült ki a minap az énekesnő megújult hivatalos weboldalán. Az első kislemez az 'I Didn't Know My Strength' című dal lesz, melyet a rendkívül népszerű dalszerző, Diane Warren írt. Ne-Yo, R. Kelly és Swizz Beatz is együtt dolgozik Whitneyvel az albumon, mely várhatóan hatalmas sikernek örvend majd.

Minden idők legtöbb díját bezsebelő énekesnője az 1992-es I Will Always Love You című felvételével hatalmasat robbantott, nagyjából 170 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Legutóbbi, 2002-es lemeze Just Whitney címmel jelent meg, ami hatalmasat bukott, de már akkor is inkább drogproblémáiról cikkeztek, mint fényes zenei karrierjéről.

Botrányos magánélete ihlette a soron következő album mondanivalóját. A sajtó mostanában rendehozott magánéletéről ír, ha visszatérése sikerülne, nem kétség, hogy arról évekig beszélnének az emberek.

Olvassa el hogyan készül Whitney a visszatérésre?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.