Az ereit is felvágta a sztár gyermeke!

Döbbenet - Whitney Houston lánya késsel támadt anyjára!

Döbbenetes dráma zajlott a minap a világhírű énekesnőnél - Whitney Houston kamaszlánya késsel támadt rá anyjára, majd hisztérikus zokogás közepette felvágta az ereit!

2008.05.05 16:45ma.hu

Valamit nagyon elrontott a gyermeknevelésnél Whitney Houston - De az is biztos, hogy az énekesnő és férje csúnya válása sem tett jót a lányuknak!

A most tizenöt éves Bobbi Kristina és édesanyja között brutális jelenet játszódott le a minap - adta hírül a National Enquirer című amerikai lap.

Itt még jól megértették egymást...

A fiatal lány a tizenötödik születésnapján, a party-t követően késsel rontott neki anyjának, majd miután a rémült Whitney leszerelte, hisztérikus zokogás közepette saját csuklójának esett neki a vágó szerszámmal!

A lánynak komolyabb baja nem esett, de szörnyű kirohanásának okát egyelőre csak találgatják...

Az énekesnő családjának ismerősei szerint Bobbi Kristina teljesen kikészült attól, hogy szülei csúnya válása után anyjához kellett költöznie.

Whitney és a férje, Bobby Brown között évek óta ádáz csatározás folyt, melybe többnyire a nyilvánosság is betekintést nyerhetett.

Brown állítólag nagyon durva volt a feleségével, nemegyszer összeverte, míg Whitney Houston egyre súlyosabb drog- illetve alkoholproblémákkal küzdött.

Az énekesnő éppen nemrég kezdett talpra állni: nemcsak elvonókúrája bizonyult sikeresnek, de végre a férjétől is elvált, és igyekezett újraépíteni karrierjét.

Lányát pedig nála helyezte el a bíróság. Úgy látszik, az új helyzetnek Bobbi Kristina a legkevésbé sem örült...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.