Londonban lesz a comeback

Whitney Houston visszatér a színpadra! (videó)

A One moment in time című csodálatos slágert Whitney Houston idén májusban élőben fogja előadni egy jótékonysági alapítvány óriási szuperkoncertjén, Londonban. A szupersztár nagyon hosszú kihagyás után lép színpadra.

2008.02.29 12:20ma.hu

A május 8-i rendezvényen Whitney Houston hosszú idő óta először énekel élőben. „Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy olyan nagy sztár, mint Whitney Houston elfogadta a meghívásunkat a koncertre, és hogy nálunk fog először igazán visszatérni a színpad világába – mondta a brit Marie Claire bulvármagazinnak John Caudwell, a Caudwell Gyermeksegítő Alapítvány elnök-alapítója. 

Izgatottan várjuk mindannyian, milyen lesz Whitney előadása: remélhetőleg csodásabb, mint valaha is volt.”  

Tavaly sem kisebb világsztár lépett fel a jótékonysági rendezvényen, mint Tina Turner. A bevétel meghaladta a 2, 4 millió dollárt. A szervezők nagyon remélik, hogy idén túlszárnyalják a tavalyi bevételi rekordot. 

Whitney Houston nem csupán ezzel a fellépéssel készül a Nagy Visszatérésre, hanem egy vadonatúj lemezzel, is, ami várhatóan az év végén kerül a lemezboltokba, először természetesen a tengerentúlon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.