Önéletrajzi könyvet ír az R'n B sztár

Bobby Brown szerint Whitney tette tönkre a kapcsolatukat

Bobby Brown megvádolta egykori feleségét Whitney Houstont, hogy csak azért házasodott vele össze, hogy elhomályosult hírnevét megmentse.

2008.04.04 18:20ma.hu

Az énekes szerint a házasságuk Whitney-vel az első pertől fogva kudarcra volt ítélve. A pár 1992-ben kötött házasságot, majd 15 év együttélés után tavaly elváltak. 

Az R'B sztár hamarosan egy önéletrajzi könyvet ad ki, amiben leírja, hogy mennyire rosszul érezte magát a Whitney-vel kötött házasságban. Egyértelműen az énekesnőt okolja a házasságuk megromlása miatt. 

- Most jöttem rá, hogy Whitneynek volt egy különböző élete. A média azzal vádolta őt, hogy a segédével, Robin Crawforddal biszexuális kapcsolata volt. Mióta ő volt az amerikai Sweetheart, nem mutatott jól az újságokban - mesélte Bobby, aki szerint egyetlen megoldás az volt, hogy feleségül vette az énekesnőt. 

A házasságukból született egy kislányuk, de ez sem tudta összetartani a két sztárt, akik súlyos drogproblémákkal küzdöttek az elmúlt évek során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.