Vajon csak meg akarja kopasztani a mostohája?

Durva! Whitney Houstonnál folyik a családi perpatvar!

Az énekesnő mostohaanyjával pereskedik, immár május óta. A családi vita tárgya 2003-ban elhunyt édesapja, John Houston hagyatéka.

2008.11.28 19:00mellesleg

Barbara Houston azt állítja, hogy Whitney mindezidáig nem volt hajlandó teljesíteni az édesapja végakaratában leírtakat. Állítása szerint az énekesnő a néhai Mr. Houston 1 millió dolláros életbiztosításának haszonélvezője.
 
Ám a végrendelet szerint ezt a pénzt arra kellett volna fordítania, hogy kifizesse belőle a 82 évesen elhunyt férfi lakásán lévő jelzálogot, és a maradék pénzt el kellett volna juttatnia az özvegyének. 

Barbara állítja, eddig egy vasat se látott az őt megillető pénzből, amit Whitney persze hevesen cáfol.

Nemrég pedig újra együtt látták Whitneyt korábbi férjével, Bobby Brown-nal. Egymásba karolva, mosolyogva jelentek meg Georgia több éjszakai bárjában, és a Sun Times szerint a díva és volt párja nem úgy néztek ki, mint akik között csupán barátság van. 

Whitney baráti köre ugyanakkor állítja, nem lehet több az énekesnő és exe között - a barátság pedig csak azért van, mert az egykori házaspár gondol közös lánya, Bobbi Cristina érzéseire is... 

Persze, az sem kizárt, hogy a páros adott magának még egy esélyt... Annak ellenére, hogy 2007 áprilisában pontot tettek veszekedésekkel és verekedésekkel (!) tarkított házasságuk végére. 

Tizennégy éves lányuk felügyeleti jogát az énekesnő kapta meg - Bobbi Cristina kezdetben igen nehezen viselte a dolgot, állítólag egy alkalommal késsel fenyegette meg az anyját...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.