Kiszivárgott a díva új dala!

Képek - Whitney Houston visszaevickél a toplistákra?

Visszatérését tervezi Whitney Houston! - Az egykori gyönyörű, csodás hanggal megáldott díva új dallal rukkol elő - amely máris kiszivárgott...

Nézze meg Whitney Houston-t egykori csúcsformájában! képgaléria

2008.07.31 09:23ma.hu
Nemrég még így festett Whitney...

Az interneten már meghallgatható egy hete Whitney Houston új száma, mellyel az egykori felülmúlhatatlan díva újabb babérokra tör.

A dal címe Like I Never Left (Mintha el sem mentem volna) - Ha valóban egyre feljebb kúszik majd a toplistákon, elképzelhető, hogy Whitney újra régi fényében ragyog majd...

Az énekesnőről sajnos mostanság alig lehetett hallani. Whitney Houston utoljára 2003-ban adott ki lemezt.

Problémáiról azonban már előtte is sok pletyka járta. Köztudott volt, hogy rossz viszonyban van a férjével, Bobby Brown-nal, aki állítólag többször meg is verte az énekesnőt.

Whitney új kedvesével, Ray J-vel

Whitney - talán részben ezért - drogozni kezdett, és egyre jobban leépült. A férjétől végül, nagy nehezen elvált énekesnőre alig lehetett ráismerni.

Ráadásul, ha igaz, közös lányuk, Bobby Christina sem igen rajong az édesanyjáért!

Nemrég szinte hihetetelen hírek jelentek meg arról, hogy a tinédzser lány késsel támadt az anyjának, mert megelégelte, hogy arra kényszerítették, nála lakjon!

Whitney élete azonban talán kezd újra egyenesbe jönni. Ha családi problémáit nem is sikerült még megoldania, úgy tűnik, az énekesnőre újra rátalált a szerelem, a szintén zenész Ray J. személyében.

Úgy hírlik, a sztár meg is kérte Whitney kezét - az énekesnő ugyanebben a hónapban, májusban állt újra színpadra a brit fővárosban.

Készülő lemezét várhatóan még karácsony előtt piacra dobják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.