Bárokban mulatott az elvált pár!

Képek - Jó ég! Whitney Houston újra erőszakos exével jár?

Hihetetlen - Újra együtt látták a számtalan veszekedés és verekedés után elvált sztárpár tagjait. Whitney Houston ismét Bobby Brown-nal érzi jól magát...?

Még együtt, házaspárként: Whitney Houston és Bobby Brown képgaléria

2008.11.27 11:15ma.hu

Egymásba karolva, mosolyogva jelent meg Georgia több éjszakai bárjában Whitney Houston és egykori férje, Bobby Brown - számolt be a Chicago Sun Times-nak egy szemtanú.

A lap forrása szerint a díva és volt párja nem úgy néztek ki, mint akik között csupán barátság van.

Whitney a lányával, Bobbi Cristinával

Whitney baráti köre ugyanakkor állítja, nem lehet több az énekesnő és exe között - a barátság pedig csak azért van, mert az egykori házaspár gondol közös lánya, Bobbi Cristina érzéseire is...

Persze, az sem kizárt, hogy a páros adott magának még egy esélyt... Annak ellenére, hogy 2007 áprilisában pontot tettek veszekedésekkel és verekedésekkel (!) tarkított házasságuk végére.

Tizennégy éves lányuk felügyeleti jogát az énekesnő kapta meg - Bobbi Cristina kezdetben igen nehezen viselte a dolgot, állítólag egy alkalommal késsel fenyegette meg az anyját...

A ma már gyógyult, ám sokáig drogproblémákkal küzdő és magába roskadt Whitney Houston-t nemrég még a szintén zenész Ray J-vel hozták hírbe. 

A páros megerősítette, hogy szeretik egymást, sőt, a hírek szerint a férfi még azon is gondolkodott, hogy megkérje Whitney kezét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.