Az énekesnő csúcsformában tért vissza!

Nyoma sincs drogoknak- jól összerakták Whitney Houston-t!

A héten újra színpadra állt a legendás énekesnő, Whitney Houston. Az évekig drogproblémákkal küzdő művésznőn nyoma sem maradt annak, hogy min ment keresztül, sőt jobban néz ki, mint valaha. Vajon ezt csak magának köszönheti?

Jól összerakták az orvosok Whitney Houston-t! képgaléria

2009.09.03 18:10ma.hu

Whitney meglepő módon a színpadon újra ragyog, mint fénykorában!

A pletykák szerint közel fél évig dolgoztak azon az orvosok, hogy Houston így nézzen ki.

Egy táplálkozásterapeuta segítségével sikerült megszabadulnia a fölösleges kilóktól, és az arca is kisimult. Közelről nézve jól látható, hogy botoxot fecskendeztek a szemei köré.

Whitney tehát visszatért, csak az a kérdés, hogy a rajongók hogyan fogadják majd az új dalokat és az új külsejét.

Formába hozták az orvosok?

- "Ne nevezzék visszatérésnek. Már évek óta itt vagyok" - mondta legújabb lemezéről Whitney Houston.

Az I Look To You címet viselő lemezhez igen nagy reményeket fűz a kiadó, az Arista Records bízik abban, hogy a 46 éves énekesnő lemeze lesz az év legjobban fogyó albuma.

Az biztos, hogy az amerikai zeneipar kétségbeesetten vár egy nagy sikerre, mivel a gazdasági válság, a letöltések és a szórakoztatóipar más ágaival való versenyzés igencsak megviselt az iparágat.

A gyémánthangú énekesnő legutóbbi lemeze, a 2002-ben megjelent Just Whitney pályafutása leggyengébb eladási számait produkálta, az utóbbi években pedig inkább magánéleti gondjai és kábítószer-függősége miatt lehetett hallani róla.

Az énekesnő nem drogozta el még az agyát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.