Őszintén mesélt drogos múltjáról a popcsillag

Képek - Whitney Houston fél évig pizsamában élt

Már nem titkolja a múltját - Oprah Winfrey nagy nézettségű show-jának vendége volt a minap Whitney Houston, aki megdöbbentő részleteket árult el "lebegős" időszakáról...

Még együtt, házaspárként: Whitney Houston és Bobby Brown képgaléria

2009.09.15 11:40ma.hu

Bár szinte köztudott volt Whitney Houston drogproblémája a kilencvenes években, a sikeres énekesnő sosem beszélt nyíltan erről interjúiban, sőt, előfordult, hogy kereken letagadta.

A közelmúltban vadonatúj lemezzel jelentkező Whitney azonban most, Oprah Winfrey műsorában mesélt a kábítószer okozta mámorban töltött hónapokról.

Whitney Oprah Winfrey-vel beszélget

A Több mint testőr sikerét követően Whitney a csúcsra jutott. A szerelem is rátalált.

Csakhogy férjével, Bobby Brown-nal együtt lépett a drogozás útjára, akivel 1992-ben házasodtak össze.

Whitney bevallotta: kokaint és marihuánát használtak, kemény időszak volt, előfordult, hogy hónapokon át nem jöttek vissza a mámorból.

Ő egy alkalommal több, mint fél évig csak a lakásban tartózkodott, leginkább pizsamában, az utcára ki sem ment. Ahogy Whitney fogalmazott: nagyon sok pénze volt, és tehette, amit akart.

Oprah Winfrey kifejtette véleményét, miszerint teljesen együttérez az énekesnővel. Úgy gondolja, hogy Whitney Houston magát háttérbe szorította, szerette volna, ha férje karrierje is gőzerővel beindul, csupán jó feleség akart lenni...

Whitney és lánya, Bobbi Cristina

Nos, mint ma már tudjuk, a házasság mégsem volt egy leányálom, sőt. Brown-t le is tartóztatták drog és alkohol-ügyletek miatt, az énekesnő pedig kétszer volt elvonókúrán.

Whitney azonban úgy nyilatkozott Oprah-nak: ő nem hibáztatja Bobby Brown-t azért, hogy frigyük nem volt mentes a botrányos veszekedésektől, verekedésektől sem.

Úgy véli, maga is felelősséget kell vállaljon tetteiért.

Bobby-ról azt mondta: kapcsolatuk valójában nagyon gyengéd tudott lenni. Szerette, ahogyan a férje apaként és családfőként kézben tartotta a dolgokat.

Szerencsére, úgy tűnik, Whitney Houston mára leküzdötte démonait. Nem nyúl a drogokhoz, Brown-tól 2007-ben elvált. Helyette visszakapaszkodik a slágerlistákra: I Look To You című albumával.

Whitney hangja felmondta a szolgálatot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.