Felpiszkálta a modellt a műsorvezető

Képek - Fájt az igazság? Naomi Campbell elsírta magát Oprah előtt

A népszerű Oprah Winfrey beszélgetős show-jának vendége volt a minap a dühkitöréseiről is ismert Naomi Campbell - A modellt meglepték a kérdések, olyannyira, hogy könnyekben tört ki.

Naomi Campbell kilátszó mellbimbókkal a kifutón! képgaléria

2010.05.05 17:30ma.hu

A beígérteknek megfelelően - megy az előzetesben hangzott el - valóban érzelmesre sikeredett a Naomi Campbell modellel készült beszélgetés Oprah Winfrey talkshow-jában.

A műsorvezető ugyanis olyan kérdéseket intézett a csokibőrű dívához, hogy azt Naomi-t fájón érintette. Vagy legalábbis elszégyellte magát...

Oprah arról faggatta, hogy ingerlékeny dívának tartja-e magát. Campbell még meg sem fogalmazhatta igazán a választ, amikor Winfrey rázúdította a következő adagot.

Igaz-e, hogy ha valamit kérsz bárkitől, vagy a személyzetedtől, és azt azonnal nem kapod meg, eldurran az agyad? - szegezte a modellnek a kérdést a műsorvezető.

Naomi Campbell meglepő módon egyszerű igennel felelt, és könnyekben tört ki...

Nem is nagyon tagadhatná le egyébként heves természetét és agresszív kirohanásait, hiszen igen sokszor jelent meg ezzel kapcsolatban hír róla a sajtóban, egyszer közmunkára is ítélték, mert alkalmazottját bántalmazta.

Olyan is volt már, hogy egyszerűen otthagyott egy felvételt, ha nem tetszett neki, amit ott tapasztalt.

Férjhez megy Naomi Campbell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.