Bevallotta bűnét Oprah műsorában

Döbbenet: Mo'Nique-ot megerőszakolta a bátyja - a tévében kért bocsánatot!

Megdöbbentő vallomás hangzott el Oprah Winfrey népszerű talkshow-jában - Mo'Nique bátyja több millió néző szeme láttára mondta el szörnyű gyermekkori titkukat: megerőszakolta a saját húgát.

Képekben a kirobbanó energiájú Mo'Nique! képgaléria

2010.04.21 11:30ma.hu

Oprah Winfrey műsora minden alkalommal számos nézőt ültet a tévé képernyője elé, ám ezúttal igazán drámai bejelentés tanúi lehettek...

A népszerű és Oscar-díjjal is jutalmazott színésznő, Mo'Nique bátyja, Gerald Imes ült a műsorvezetővel szemben, aki gyötrelmes vallomást tett.

Elmondta, hogy gyerekkorukban molesztálta a testvérét. Visszaélt a bizalmával és megbecstelenítette őt, a vér szerinti húgát - fogalmazott.

Gerald Imes Oprah Winfrey műsorában vallott

Gerald már tizenegy évesen ivott és kábítószerezett, s mint mondta, őt magát is molesztálták gyerekként.

Oprah műsorában bevallotta: egy-két éven át zaklatta Mo'Nique-ot, 13 évesen - a lány ekkor még csak hét-nyolc esztendős volt.

A színésznő bátyja rettenetesen bánja tettét, és csak remélni tudja, hogy egyszer még, mint rendes testvérek, újra összejönnek Mo'Nique-kal.

A tehetséges színésznő egyébként márciusban a Precious című filmben nyújtott alakításával nyerte el a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Hogy jelent meg Mo'Nique az Oscar-gálán?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.