Ciki dolog Mo'nique ruhája alatt!

Meghökkentő képek: Szőrös végtagokkal virított a Golden Globe díjazottja!

A hétvégi Arany Glóbusz díjátadón a Precious című filmdráma sztárja is átvehette a rangos elismerést - Mo'nique figyelemreméltó beszéde mellett azonban nem mindennapi látványt is nyújtott.

Mo'nique kivillantotta szőrös lábát és karját! képgaléria

2010.01.21 12:30ma.hu

Gyönyörű, arany színű ruhában tündökölt a dundi színésznő a Golden Globe-gálán múlt vasárnap. Mo'nique-ot a legjobb női mellékszereplőként díjazták.

A kezében csillogó díjával, melyet a Precious című drámában nyújtott, meggyőző alakításáért kapott, különösen volt oka a mosolyra!

Mo'nique és Nicole Kidman a díjátadón

Hosszú ruháját azonban a nagy örömködésben nem kellett volna felhúzogatnia.

A sztár talán jó poénnak tartotta ezt, ám nem sokan találták valószínűnek annak, hogy teljes valójukban kivillantotta cseppet sem szőrtelen lábait!

Mo'nique a karja szőrtelenítésével sem sokat foglalatoskodott, ezzel a merész húzással azonban végképp meghökkentette a jelenlevőket.

Nem tudni, mire fognak jobban emlékezni: meghatott köszönőbeszédére, - melyben győzelmét mindazoknak ajánlotta, akiket kínoztak vagy kínoznak a világban - vagy a dús szőrzettel borított "virgácsokra".

A szőrös csajszinak brutális bimbóudvara van - képek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.