Halle, Mariah és Christina is kipakolta...

Szexi fotók - Nézze meg a Golden Globe legdögösebb dekoltázsait!

Lezajlott az Arany Glóbusz díjátadó - Már-már hagyomány, hogy a sztárok felvonulása után megszületik a legjobb és legrosszabb ruhát viselő hírességek névsora, de a legszebb dekoltázsokat sem lehet figyelmen kívül hagyni!

Nézze meg a Golden Globe legszebb dekoltázsait! képgaléria

2010.01.18 19:30ma.hu

A dekoltázs-királynő az idei Golden Globe gálán is tagadhatatlanul az a Christina Hendricks, aki szinte minden elegáns rendezvényen kihasználja a lehetőséget, hogy nem mindennapi adottságait megmutassa...

Mellesleg az idő is rossz volt...

A manapság kissé dundibb Mariah Carey ugyancsak szívesen domborít, ha tudja, hogy sok szempár fog az est folyamán rátapadni.

Halle Berry kislánya születése után ejtette ámulatba igazán a férfiakat figyelemreméltó dekoltázsával, de azóta sincs mit takargatnia...

A már gyermeksztárként ismertté vált Anna Paquin manapság a filmvásznon meztelenül is sikert arat, hiszen már nem egyszer szabadult meg a kamerák előtt ruháitól.

A vékonyka Heather Graham minden nehézség nélkül felveheti a harcot fiatalabb kollégainőivel, ha a külsőről van szó.

Olivia Wilde
nőies idomaival szerepel számtalanszor a magazinokban, most sem rejtegette a kíváncsi szemek elől domborulatait.

Lindsay Lohan melltartó nélküli viseleteivel nem egyszer okozott már meghökkenést, tekintve, hogy a cicifix nélkül kissé lógnak a keblei...

Ezúttal azonban egy ízléses ruhát választott, a melleiből kevesebbet mutatva.

Őrült dekoltázs-divat hódít!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.