Pattinson párja nem bírta a felhajtást

Bugyivillantós fotók - Kristen Stewart már Taylorral randizik?

Bár kapcsolatukat sem erősítették meg soha, most úgy hírlik, szakított egymással a tinibálvány Robert Pattinson és filmbéli partnere, Kristen Stewart. Az egyik fő ok állítólag, hogy a csinos színésznő ki nem állhatja a rivaldafényt!

Kristen Stewart bugyit villantott - oldalán Taylor Lautner... képgaléria

2010.06.02 19:30ma.hu

Nem bírja, ha fotózzák, ha követik, és minden mozdulatáról tudnak - Kristen Stewart talán nem gondolt bele, mivel jár, ha egy sikeres filmben szerepel?

Márpedig állítólag ez az oka, hogy a minap pontot tett kapcsolata végére az Alkonyatban Bellát alakító színésznő és a lányok által körülrajongott "vámpírfiú", Robert Pattinson.

Szakított az álompár?

Ahhoz képest mindenesetre, hogy a páros már az ejegyzést tervezgette, elég meglepő ez a fordulat.

Robert budapesti tartózkodása alkalmával, ahol a sztár a Bel Ami című filmet forgatta Uma Thurman-nel, még együtt volt a pár - fotók is készültek róluk.

Kristen azonban sosem volt elragadtatva attól, hogy fényképezik, nemrégiben pedig egy kellemetlen eset is érte: marihuánaszívás közben készült róla egy lesifotó...

Egyes hírek szerint azonban már Uma Thurman is kiverte a biztosítékot az állítólag gyakran féltékenykedő Kristennél, most pedig a nála jóval híresebb és gyönyörű Reese Witherspoon-ra néz ferde szemmel - vele kezdett nemrég együtt dolgozni Pattinson.

Úgy hírlik, az Alkonyat Bellájának komoly kisebbségi érzése van. Nem tudni, mi a pontos magyarázat, mindenesetre Kristen mostanában egyre többet látható filmbeli másik partnere, Taylor Lautner társaságában.

Depressziós? Túlérzékeny az Alkonyat sztárja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.