Belátni Kristen Stewart dekoltázsába!

Képek - Nocsak: Melleket villantott Robert Pattinson babája!

Az Alkonyat-film berobbanása óta Kristen Stewart is bekerült a legcsinosabbnak tartott színésznők sorába - Robert Pattinson partnernője most a dekoltázsába is bepillantást engedett..

Izgi - Belátni Kristen Stewart dekoltázsába! képgaléria

2010.06.01 19:30ma.hu

Szórakozás közben fotózták le Kristen Stewart-ot barátaival - Az Alkonyat szemrevaló sztárja napszemüveggel és sapkával rejtőzködött.

Kiskabátban és farmerben volt, ám sikerült olyan jól behajolnia, hogy a közelben leselkedő paparazzo remek fotósorozaton örökítette meg izgalmas dekoltázsát.

Kristen nem sejthette, hogy csaknem mindent sikerült közszemlére tennie - egyébként sem az a magamutogató típus.

Ha a kapcsolatáról van szó, még annyira sem - Gyakorlatilag az Alkonyat-film első része óta folynak a találgatások, vajon több van-e ő és a történetben Edward-ot alakító Robert Pattinson között a barátságnál.

Bár ők szinte folyton tagadnak, sok, környezetükben dolgozó ember állítja: egyértelműen együtt vannak.

Nemrég Oprah Winfrey találta ki, hogy talkshow-jában egyezséget köt a két sztárral: ha neki a színfalak mögött elmondják az igazat, az interjúban nem fog nekik etéren kellemetlen kérdéseket feltenni...

Kristen Stewart-tal készül az Úton

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.