A rocklegenda 9 év után besokallt

Hoppá: Slash el akar válni!

Beadta a válókeresetet felesége ellen Slash, az indoklás szerint kibékíthetetlen ellentétek miatt nem akar tovább együtt élni az asszonnyal.

2010.08.31 15:29ma.hu

A Guns’n’Roses egykori gitárosa 9 év után döntött úgy, elválik feleségétől, Perla Ferrartól. A híreket időközben Slash képviselője is megerősítette, miszerint „kibékíthetetlen ellentétek” miatt döntöttek úgy, ezentúl külön folytatják életüket. A zenész a papírokon állítólag júliusi dátumot jelölt meg a különélés kezdeteként.

Slash a válókeresetben közös fizikai és jogi felügyeletet kér két gyermekük, a 8 éves London Emilio és a 6 éves Cash Anthony felett.

A válást valószínűleg nehezíti majd az a tény, hogy a páros 2001-ben nem kötött házassági szerződést a vagyonelosztásról. Az 1965. július 23-án Saul Hudson néven született zenész ugyanakkor már jelezte, hogy gyermekeit mindenben támogatni kívánja.

Fergie és Slash együtt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.