"Nem kell ezzel foglalkozni!"

Videóval- Szabó Győző felháborodott: egyelőre nem válik és hagyják őket békén!

A népszerű színészről több újság is megírtra, hogy hosszú együttélés után most végre hivatalosan is pontot tesz házasságának végére, és beadja a válókeresetet. Az internetes sztártévé most erről kérdezte Szabó Győzőt, aki olyannyira felháborodott a történteken, hogy csak néhány szóban volt hajlandó kommentálni az esetet.

2010.04.02 15:30Tabu tv

Mindenesetre az kiderült, hogy Győző szerint a leírtakból minden szó hazugság volt, és egyelőre papíron biztosan nem fog válni!

Szabó Győző egy percig sem titkolta, hogy megromlott a kapcsolata volt párjával, viszont kislányuk miatt nem szeretné ráerőltetni a válási procedúrát. Ennek ellenére több újság is megírta, hogy a színész mégis válópert indít.

Győző, hogy van ez? "Ebből semmi sem igaz. Azt, hogy rászántam volna-e magam, azt csak én tudhatom, de nem tettem. Előbb-utóbb nyilván el kell majd intézni azt is, de nem a nagy nyilvánosság előtt fogom intézni, hiszen a magánéletem az enyém!" - meséli a tabutv.hu riporterének a népszerű színész, akit nagyon zavarnak a róla megjelenő valótlan cikkek.

"A megjelent cikken nagyon felbosszantottam magam, az tőlem teljesen függetlenül jött ki! Ha mégis beadnám majd a válókeresetet, akkor nem fogok felhívni senkit. Szép csendben fogom elintézni, hiszen nem csinálok semmit a nyilvánosság előtt. Ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem kell ezzel foglalkozni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szabó Győző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.