Egyszerre került válságba a házasságuk

Megdöbbentő: Most esküdtek - Kovács Kati után Janics Natasa is válik!

Válságba került Kovács Katalin és Janics Natasa házassága is - Előbbi nemrég vált el férjétől, míg Natasa most készül ezt megtenni. Állítólag beleszeretett egy bolgár edzőbe.

Olimpiai bajnok a Kovács Katalin, Janics Natasa női kajakkettes képgaléria

2010.05.10 11:30ma.hu - Fotó: kajakkenusport.hu

Tavaly ősszel kötötte össze hivatalosan is életét a párjával a kajakos Janics Natasa, de úgy tűnik, nem sokkal sporttársa, Kovács Katalin után most ő is válni készül!

A Blikk úgy tudja, a kajakosnő a téli, bulgáriai tábor alatt beleszeretett egy ottani edzőbe, és már úgy jött haza, hogy közölte férjével szándékait. Natasa új párja állítólag már Szegedre is leköltözött, ahol a sportolóval együtt él.

Janics közleményben jelentette be, hogy férjével közösen úgy döntöttek, elválnak. Mivel annak idején esküvőjüket is világgá kürtölték, most is vállalnia kell a nyilvánosságot, vélte Natasa - adta hírül a Blikk.

A két kajakos lány, Kovács Katalin és Janics Natasa hosszú évek óta élt párkapcsolatban - de magánéletükről sportteljesítményeik mellett annyira nem hallhatott a nagyközönség.

Érdekes egybeesés volt tavaly, hogy mindkét lányt nagyjából egyszerre jegyezte el a párja, és az esküvőjükre is szinte egy időpontban készültek. Natasa az athéni olimpia után ismerte meg a későbbi férjét, aki a lányt szponzoráló cégnél dolgozott.

Megismerkedésük után sokáig nem találkoztak - azonban a fiú nem tudta elfelejteni a mindig vidám lányt. A sors segítette a szerelmes férfit: útjaik ismét keresztezték egymást, s amikor a fiatalok újra találkoztak, kiderült, hogy nem közömbösek egymás számára.

Natasát kötelessége elszólította az országból, edzőtáborból versenyekre járt - így aztán nem volt egyszerű életükben a 2007-ig tartó időszak.

Abban az évben tavasszal azonban Janics Natasa visszakerült Szegedre és azóta a fiatalok elválaszthatatlanok voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.