"Céltalan és életunt voltam"

Bajor Imrét megfenyegette a neje: elválik tőle!

Tavaly augusztusban még nem lehetett érzékelni a közelgő problémát - Bajor Imre boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt. Ma sem érti, miért nyújtotta be a sors a számlát, de mint ismeretes, összeroppant. Most mesélt élete legszörnyűbb időszakáról.

2010.05.28 09:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Bajor Imre tavaly még boldogan töltötte a nyarat családja társaságában a szülei hétvégi házában. Néhány hónappal később azonban egyre aggasztóbb hírek láttak róla napvilágot: eltörte a bokáját, majd idegi kimerültséggel kórházba kellett vinni. Súlyos depresszió lett úrrá rajta.

A színész úgy érzi, csak az utóbbi időben kezd megint a régi önmaga lenni. 52 évig csodálatosan élt, mindene megvolt, majd egyszer csak fentről benyújtották a számlát. Nem tudja, miért kapta a pofont, mert igyekezett mindig jó lenni, úgy élni, hogy ne bántson meg másokat.

Úgy gondolja, a színészek sokkal érzékenyebben reagálnak mindenre, az örökös túlhajszoltság és megfelelési kényszer pedig felemészti az idegeket. Egyszer elszakad a cérna. Bajor Imre úgy látja: csoda, hogy eddig bírta - mesélte a Meglepetés magazinnak.

A színész szerint felépülése egyedül a felesége, Ildikó határozottságának köszönhető. Bajor Imre céltalan és életunt volt, sokszor az ágyból sem volt kedve felkelni, de orvoshoz nem akart fordulni.

Egyik reggel aztán a neje kemény szavakkal állt elé: közölte, ha nem hagyja, hogy az orvosok segítsenek rajta, elválik tőle. Halálosan komolyan gondolta. A színész nagyon megijedt, hogy elveszítheti a nőt, aki a legfontosabb a számára - adta hírül a Meglepetés magazin.

A sztár elmondta: bár öntörvényű és makacs ember, belátta, hogy ha nem kér segítséget, házasságának is vége. Kétbalkezes antitálentumnak tartja magát, aki egy sms-t sem tud egyedül elküldeni, és úgy érzi, a felesége nélkül semmire sem menne.

Ildikó a Meglepetés magazinban kifejtette: szörnyű volt látnia, hogy életerős párja egész nap az ágyban fekszik. Tudta, hogy rá kell ijesztenie - házasságuk 11 éve alatt sosem volt még keménykezű a férjével. Ez hatott Imrére - írja a lap.

A színész igent mondott az életre - elhatározta, szeretné még csókolni a feleségét, látni akarja Lili lánya első udvarlóját, ott szeretne lenne Marci fia kosármeccsein, játszani akar a kutyáikkal.

Az ideginger-terápiás kezelés hatott, Bajor Imre visszatért a színpadra és a Heti Hetesben is újra láthatjuk. A közönség szeretete is doppingolja őt. Egy valamit azonban nem ért: úgy érzi, élete legboldogabb napján is boldogtalan volt. Reméli, ez az érzés előbb-utóbb elmúlik, és nem kell mázsás teherként ciplenie a vállán - adta hírül a Meglepetés magazin.

Bajor Imre véget vet a szörnyűségnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.