Még mindig kezelésre jár a színész

Bajor Imre: Sokan mondták, nem fogok már színpadra állni

Nem ért véget a népszerű színész orvosi kezelése, noha Bajor Imre már rég nincs kórházban - Mint mondja, erősnek érzi magát, de ehhez szüksége van a doktorokra is.

2010.04.30 09:30ma.hu

Tévedtek, akik azt hitték, hogy karrierje is derékba törik a betegségével - szögezi le Bajor Imre. Nagyon sokan mondták: nem lesz már sosem olyan állapotban, hogy ismét színpadra álljon. Meg kellett oldani egy problémát, de az élet megy tovább. Az emberek nem egy beteg, hanem egy egészséges színészt akarnak látni.

Bajor Imre elmondta: korábban túl bizakodó volt, rá kellett jönnie, hogy be kell tartania az orvosok utasításait és a gyógyszer-szedést sem hagyhatja abba. Nagy változást nem remél, de azon van, hogy minél kevesebb mérget vigyen be a szervezetébe. Így talán elkerülheti, hogy ismét előjöjjenek a problémái. Felelősséggel tartozik a családjáért, ezért nem adja fel. Bajor Imre májusi előadásai után újra pihenne, alig várja, hogy lemenjenek a tanyájukra - mondta a Napi Ásznak a színész.

Bajor Imrét betegségét leszámítva nemrég baleset is érte - A színész Havas Henriknek és Ómolnár Miklósnak mesélt arról, hogy otthonában szaunázott, amikor megcsúszott, és rázuhant az izzó lávakövekre. Sokáig ülni sem tudott, annyira megégette a farpofáit.

A sztár azon kesergett, hogy ha mindez nem történik meg, már egészen jól érezte volna magát. Mint mondta, lassan kigyógyul betegségéből, egy idegi ingerterápiának köszönhetően.

Ekkor nyilatkozta azt is, hogy úgy érzi, nemsokára már gyógyszerekre sem lesz szüksége.

Bajor Imre hetekkel korábban rosszul lett - orvosa az egyik lapnak nyilatkozva azt mondta, a színész a teljes lemerültség állapotában került hozzá.

Több tünet együttes hatásaképpen merült ki ennyire. Nemcsak vérnyomásával volt gond, a szívritmussal is - indokolatlan bágyadtság, depresszió, pánik, puffadás jelentkezett nála.

A tabletták pedig, melyeket problémáira szedett, tovább savasították a szervezetét.

A kezelést követően állt csak vissza a normális szintre. Az orvos szerint Bajor szervezete a túlélésért harcolt.

Masszőr gyógyítja Bajor Imrét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.