Visszatérne, de orvosai még nem engedik

Bajor Imre szervezete a túlélésért harcolt!

A színész az idei évadban már nem tér vissza az Operettszínház színpadára - Bajor Imre úgy véli, már jobban érzi magát, gyógyszerei mennyiségét is csökkentették. Orvosa szerint szervezete a túlélésért harcolt.

2010.03.11 09:40Fotó: konyvtar.pkk.hu

Bajor Imre szíve szerint már jövő hónapban visszatérne a színpadra - Az Operettszínházban Mágnás Miskát játszotta, de be kell látnia, nem kell elsietni a dolgokat, hiszen múltkor is rosszul lett és le kellett mondania előadásait.

A színész beszélt arról, hogy ennek hátterében idegi problémái állnak. Egy hónapra pihenőre küldték az orvosok. Úgy érzi, állapota javult, de kiszámíthatatlan, mikor érzi jól magát és mikor rosszul. Szerinte helyzete hasonlít Eperjes Károlyéhoz. Kikészültek a túlhajszoltságtól és összeomlottak - vélte a sztár a Napi Ászban.

Bajor attól tart, nem csak ő és Eperjes az, akikkel ez meg fog történni. A színművész ideginger-terápiára jár, negyven alkalmas kezelésre. Úgy tudja, Pataky Attila is igénybe vette ezt korábban.

Dr. Vargha Zoltán, Bajor orvosa elmondta, hogy a sztár a telkes lemerültség állapotában ment el hozzá, ami a tünetegyüttesének eredménye volt: baj volt a vérnyomásával, a szívritmussal, indokolatlan bágyadtság, depresszió, pánik, puffadás volt nála tapasztalható - mondta el a Napi Ásznak a doktor.

A tabletták, amelyeket problémái miatt szedett, tovább savasították a szervezetét. A kezelés hatására visszaállt a normális szintre. Bajor Imre szervezete a túlélésért harcolt - amint segítséget kapott, a két-három hetes terápiát, javulást mutatott az állapota - tette hozzá a Napi Ászban a színész orvosa.

A Heti Hetesbe Bajor Imre ekkor visszatérhetett, de változtatnia kell életvitelén, oda kell figyelnie a megfelelő mennyiségű alvásra és a helyes táplálkozásra - akkor fog teljesen rendbejönni - mondta el dr. Vargha Zoltán a Napi Ászban.

Bajor Imre: Ismét veletek vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.