Nem úgy fut az étterem szekere, mint korábban

Bajor Imre két kézzel küzd a csőd ellen!

Bajor Imre eredetileg művészeknek szánt étterme a csőd szélére került. Néhány héttel ezelőtt a színész még nem tudta megmondani, vajon milyen sors várhat a Kicsihuszárra, egy azonban biztos: augusztus 15-ig nem fogad vendégeket.

2009.08.07 14:45ma.hu

- "Egy ideje sajnos nem úgy fut az étterem szekere, mint korábban. Nem lehetett előre tudni, hogy a gazdasági válság hogyan hat majd az emberek pénztárcájára. Mára sajnos kevesebbet költenek az emberek szórakozásra, vendéglőre" - vélekedik a népszerű művész, aki elsőként a Napi Ásznak helyezte kilátásba, mi lehet étterme sorsa.

- "Százszázalékosan csak a nyár végére dől el, hogy mi lesz a Kicsihuszár sorsa, egyvalamit azonban elmondhatok: szeretném tovább működtetni az éttermet" - nyilatkozta Bajor Imre.

Nem csak a csőd a baja a színésznek, hiszen állítólag kissé hipochonder lett…Sajnos mióta Bajor Imre áprilisban eltörte a bokáját, retteg rálépni arra a lépcsőre, ami az egész galibát okozta.

A színész attól tart, hogy ez a félelem soha nem múlik majd el. Ezt azok az ismerősei is megerősítették, akik hasonló balesetet szenvedtek.

- "Egy fémlap és két csavar van a lábamban, de ezek szerencsére nincsenek hatással a mozgásomra" - nyilatkozta Bajor Imre.

Tudjon meg még többet Bajor Imre balesetéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.