Minden leülésnél szenved a magyar színész

Száz fokon izzó kőre zuhant Bajor Imre

Csúnya baleset érte a színészt - Bajor Imre néhány nappal ezelőtt igencsak megégette farpofáit, amikor az izzó lávakövekre esett saját háza szaunájában. Ülni is alig bír.

2010.04.10 11:25ma.hu

Meghökkentő balesetről számolt be Bajor Imre az Esti Sztori felvételén Ómolnár Miklósnak és Havas Henriknek. Saját otthonában csúszott meg a szaunában, és rázuhant az izzó lávakövekre. Annyira megégette farpofáit, hogy ha leül, saját bevallása szerint nadrágja tépőzárként ragad bele bőre maradékába.

Ha ez nem történt volna, Bajor Imre egészen jól lenne, hiszen betegségéből lassan kigyógyul, egy idegi ingerterápiának köszönhetően, nemsokára már gyógyszerekre sem lesz szüksége. A színész mesélt az étterméről is - elmondta, hozzá nem értése és naivitása vezetett oda, hogy szorult helyzetbe került. Nem gondolt arra, hogy a korabeli embereknek se pénze, se ideje igazán arra, hogy étterembe járjanak esténként.

Kezdetben tényleg sokan látogatták a Kicsi huszárt, talán az ingyen étel és ital vonzotta őket. Benne van a dologban a féltékenység is - vallotta Bajor a Story Tv4 műsorának felvételén. A teljes beszélgetést egyébként vasárnap tűzi műsorra a csatorna - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű színészről az elmúlt hetekben aggasztó hírek jelentek meg. Bajor Imre orvosa az egyik lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a sztár a teljes lemerültség állapotában került hozzá.

Több tünet együttes hatásaképpen merült ki ennyire. Baj volt a vérnyomásával, a szívritmussal - indokolatlan bágyadtság, depresszió, pánik, puffadás jelentkezett nála.

A tabletták, amelyeket problémái miatt szedett, tovább savasították a szervezetét. A kezelést követően visszaállt a normális szintre, de azt tudni kell, hogy szervezete a túlélésért harcolt.

A doktor szerint, amint Bajor segítséget kapott a két-három hetes terápia keretében, javulást mutatott állapota.

Bajor Imre a Mágnás Miskában játszott az Operettszínházban, és már múlt hónapban ismét színpadra állt volna szíve szerint, de kénytelen volt mérlegelni és belátta: nincs értelme siettetni a dolgokat.

Úgy véli, hogy rosszulétei hátterében idegi problémák álltak, és egy hónapos pihenőre küldték az orvosok.

Bajor Imre: Újra veletek vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.