Vonzd mágnesként a tekinteteket!

Hordj meleg, déli színeket a nyár végén!

A népszerű déligyümölcs melegséggel tölti testedet-lelkedet, ha rossz kedved van, megerősítheted vele életkedvedet! Idén minden menő, ami sárgás, narancsos. Közeleg a nyár vége dobd fel!

2010.08.23 18:00ma.hu

Keverd bátran a stílusokat, formákat, anyagokat, viselj csíkosat, kockásat, egyszínűt vagy mintásat, és vásárolj narancs kiegészítőket, hogy vidáman variálhasd öltözéked.

A narancs egyszerűen imádnivaló és az a jó benne, hogy sok színhez illik: a piroshoz, a barnához, a kékhez, a citromsárgához, a fehérhez, a feketéhez, de az aranyhoz és az ezüsthöz is viselheted!

Napsütötte smink

A romantikus nyár megköveteli a sminkekben is a színes trendet! Próbáld ki a finisben a merész árnyalatokat és élvezd, hogy színezik tekintetedet.

A melegben alaposan tisztított és hidratált arcod a lényeg, tisztító tonikkal, vizes bázisú, lágy krémekkel szép alapot teremthetsz egy bohókás sminknek.

Nem kell pirosító, elég, ha élénk bronzosítóval átfutod a járomcsontokat, mely napsütötte orcát eredményez. A szemeidre válassz hab állagú, krémes szemhéjfestéket, amelyet ujjbegyeddel közvetlenül a kontúrvonalra viszel fel, és ha extrém pillantásra vágysz, ugyanebből az árnyalatból a szemhéjcsont ívére is kenhetsz.

Narancsszínű körömlakk?

Ehhez bizony bátorság kell, és nem is ajánljuk egy üzleti ebédhez, ám egy délutáni városnézéshez, vagy esti partihoz tökéletes, hisz bolondos, fiatalos szín, mellyel biztos sikerre mehetsz!

És a nyár záró mottója: legyen szó önfeledt szórakozásról, pihentető vakációról, most mindent lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.