Nem kis fájdalommal járhatott...

Kínos fotók - Hillary Clinton szorítós cipőben divatozott

Hol túl laza és elhagyja a lépcsőn, hol viszont rettentően szoros cipőbe bújik Bill Clinton neje - Hillary ezúttal az utóbbival hökkentette meg a fotósokat.

Hillary Clinton-nak meggyűlik a baja a cipőkkel! képgaléria

2010.08.19 12:29ma.hu

Látványosan szorult a csinos fekete cipő az amerikai külügyminiszter lábán - Hillary Clinton a jelek szerint előbbre tartja a divatot a saját kényelménél, pedig ilyen lábujj-nyomorgatós lábbeliben igazán nem lehetett egyszerű végigállnia a beszédét.

Bill Clinton neje egy Washington-i sajtótájékoztatón jelent meg ilyen külsővel, ahol az atomfegyverek számának csökkentését megcélzó nemzetközi megállapodásról beszélt.

A találkozón cseppet sem tűnt úgy, hogy fájdalmai lennének, sőt állandóan mosolygott, noha a kényelmetlen cipő ránézésre egész biztosan okozott neki kellemetlenségeket...

Hillary-nak nem most gyűlt meg a baja először a lábbelijével: a csinos külügyminiszter nemrég Nicholas Sarkozy francia miniszterelnökhöz érkezett, ebben az esetben kissé nagy cipőben, amit az Elyseé-palota lépcsőjén sikerült is elhagynia...

Van, aki azért hord egy számmal kisebb cipőt, mert úgy véli, előnyösebben mutat úgy a lába, ami bizonyos esetekben még így is lehet, ám a következmények mellett kevésbé lehet elmenni.

A kisebb lábbeli viselése ugyanis nemcsak fájdalmas, de sebeket okozhat, a járásra pedig egyáltalán nincs jó hatással. Gerincünkkel is meggyűlhet a bajunk, ha nem a megfelelő méretet választjuk.

Férjhez ment Hillary Clinton lánya

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.