Még mindig inkább Bill Clintonra kiváncsiak..

Hillary Clinton képtelen kilépni férje árnyékából

Az afrikai körúton tartózkodó Hillary Clinton amerikai külügyminisztert feldühítette a Kongói Demokratikus Köztársaságban, hogy egy diák inkább az ő férjének, Bill Clintonnak a véleményére volt kíváncsi, azt az érzést erősítve benne, hogy minden igyekezete ellenére sem tud kilépni a volt elnök árnyékából.

2009.08.11 07:10MTI
Hillary Clinton címlapon!

- "Nem a férjem a külügyminiszter, hanem én" - vetette oda Hillary Clinton egy hétfői kinshasai beszélgetésen a kongói diáklánynak, aki az amerikai külügyminisztérium fordítása szerint azt kérdezte:

- "A Világbank ellenzi, hogy Kína kölcsönszerződéseket kössön ebben az országban? Hogyan tolmácsolja Clinton asszony Clinton úr véleményét ebben a kérdésben..?"

Nem tudni, hogy a franciául beszélő diáklány nem Obama urat akart-e mondani Clinton úr helyett, vagy esetleg a tolmács hibázott.

Mindenesetre az amerikai külügyminiszter nem tűnt boldognak a kérdéstől.

- "Nem fogok utánamenni, és megkérdezni tőle, hogy valójában kinek a véleményére volt kíváncsi a kínai kölcsönről" - mondta Clinton.

A miniszter egyik tanácsadója később elmondta: Clinton utólag nyugtatgatta a diákot, hogy nem haragszik rá.

Hillary megfogadta: kemény lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.