Közelebb hozzuk az afrikai trendet!

Betört a divatba a sivatagi életérzés!

Az idei nyár Afrikáról szól, a trendben uralkodnak a kontinensre jellemző stílusjegyek. Egyre több divattervezőt és na divatházat ihlet meg a nyári afrikai etno trend. Ez az inspiráció igazi sivatagi életérzést vitt a ruhákba.

2010.08.05 08:00ma.hu

Afrika most azt a szerepet tölti be a divatban, amit sokáig India. A dél-afrikai divattervezők optimista gondolkodásról híresek, a kifutókat az afrikai civilizáció aranykora jellemzi, kollekcióik merészek, extravagánsak és színesek.

A ruhákra idén a merész színkavalkád, de a legjellemzőbb narancssárga. Ezt a színt főként barnával vagy pirossal kombinálják, de a tarka minták is divatosak. A Afrikát idéző maxiruhákhoz sarut, szandált és fából készült karkötőt, fülbevalót vagy nyakláncot ajánlunk. A feltűnő és jellegzetes afrikai minták mellett természetesen léteznek visszafogottabb darabok is, főként barnás, kávés színekben.

A könnyű, lágy anyagok, színes selymek, lenge vászondarabok igazán kényelmes viseletnek számítanak akár egy városi sétához, akár egy tengerparti estéhez választjuk őket.

A színek közül még választhatunk a bézs, fehér, arany, sárga, narancs vagy khaki színek közül, a széles övek szinte minden darabot feldobhatnak!

Ha valaki szereti az állatmintás ruhákat, akkor itt az idő felvenni őket! Most igazán divatosak a tigris-, zebra-, leopárdmintás ruhák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.