Rafinált kivágások, szexis minták

Fürdőruha trend 2010

nyári fürdőruha divat reformkorát éli. Az eddigi unalmasan egyszerű megoldásokat felváltják a rafinált kivágások, valamint a szexis minták. Még a pánt nélküli bikiniket is megújítják a tervezők!

2010.07.06 07:42bellacafe.hu

A klasszikus egyrészes fürdőruha új formában ugyan, de visszatér. Akár oldalt, félkörívben, akár a dekoltázsnál mélyen „V“ alakra kivágva, az ilyen jellegű monokinik látványosak és szexisek.

A merészebb szabásúakat nem feltétlenül napozásra tervezték, hiszen az eredmény vitathatatlanul nevetségesnek tűnne – délutáni bazárlátogatásokra vagy naplementés koktélozásra tűnik célszerű viseletnek –, viszont akad köztük olyan, amely strandolásra is kiváló!

A félvállas vagy a nyakbakötős megoldás például hordhatóbbnak tűnik, a csőtop-szerű pedig sportos, melyből, egy sorttal kombinálva, korzózásra is alkalmas „kimenőt“ lehet varázsolni. Az egyrészes fürdőruha előnye, hogy nemcsak a nádszálvékony alkatúak hordhatják, hanem a molettebbeknek is kifejezetten ezt a stílust ajánlják!

A bikini valószínűleg továbbra is elsőszámú kedvenc marad, mely idén elsősorban a színekben hoz egy kis változást. A fekete, tűzpiros és a sáfránysárga alapszínű bikinik mellett vadító lesz a szegecses és az állatmintás megoldás, de ugyanúgy trendi lesz a matrózcsíkos valamint a metálos csillogású is.

A csőtop-szerű bandeau bikini fölsőkre oldalpántot álmodtak a tervezők, mellyel garantáltan a bikini divat egy új változatát fogják meghonosítani.

S bár a divat fontos, azért mégis érdemes fürdőruha vásárlásnál egy jó tanácsot megfogadni: olyat kell választani, mely nemcsak az alakod emeli ki, hanem jól is érzed magad benne!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.