Hogy áll a sztárokon a divatbemutatós darab?

Képek: Megláttam és megvettem! De vajon jól tettem?

A hírességek nem titkoltan azért látogatnak el a legnagyobb divatházak bemutatóira, hogy kinézzenek maguknak egy dögös kis ruhát a legközelebbi jeles rendezvényre.

Kinek áll jobban a divatbemutatón látott ruha? képgaléria

2010.08.06 11:35ma.hu

Természetesen ki más tudná zsebből kifizetni ezeket a gyönyörű, egyedi, ám általában borsos árú kreációkat, mint a sztárok?

Ők mindent megadnak azért, hogy ne egy már korábbi, vagy ne adj' Isten más híresség által is viselt ruhában mutatkozzanak a vörös szőnyegen.

Nem ritkán azonban nem éri meg a kiadott pénzt, amit összevásárolnak. Lehet, hogy a modellen kiválóan mutatott ugyanis a ruha, rajtuk azonban sehogy sem áll.

Katy-n egész máshogy áll ez a fazon, mint a modellen

Blake Lively-n például úgy áll a tarka, sötétkék alapú ruha, mintha ráöntötték volna, és Jessica Alba sem fogott mellé igazán fodros piros öltözékével.

A kis fekete miniruha különös dekoltázsával már kevésbé illik a színésznőhöz. Az Alkonyat-sztár Robert Pattinson-t is láttuk már sokkal jobb formában, mint ebben a kifutón ellesett, bordó öltönyben...

Partnernőjén, Kristen Stewart-on viszont egészen jól mutat a csillogó, ezüstszínű kreáció. Cameron Diaz alaposan mellélőtt az ejtett válló, túlságosan rövid fekete ruhájával.

Zoe Saldana
szürke, testhez simuló miniruhája telitalálat, annál kevésbé Emma Watson fehér pöttyöse.

Ashley Greene kissé furcsa hatást kelt tarka szerelésében, de nem mutat rosszul rajta a ruha, Cheryl Cole ellenben olyan sokat mutató öltözékében, mintha csak a hálószobából került volna elő alvás után...

Nézze meg milyen a Dakar-divat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.