Orlando Bloom nősül

Képek: Miranda Kerr behálózta a sármos tündét

Miranda Kerr ausztrál szupermodell és hollywoodi szerelme, a színész Orlando Bloom összeházasodnak - jelentették be kedden a sztárpár szóvivői.

Orlando Bloom és Miranda Kerr vad orgiája az erkélyen! képgaléria

2010.06.23 12:54MTI
Orlando és Miranda - Fotó: People

A 27 éves Miranda Kerr és Orlando Bloom már 2007 óta alkotnak egy párt, ám mindeddig tagadták az esküvőjükkel kapcsolatban időről-időre felmerülő pletykákat. Most azonban megtört a jég, ugyanis a 33 éves színész szóvivője az Entertainment Tonight című műsorban elmondta, hogy a hír ezúttal igaz: "a pár eljegyezte egymást". Kerr szóvivője, Carlii Lyon pedig a People magazinnal közölte, hogy mindkét család rendkívül izgatott az esküvő miatt.

Idén májusban Kerr a kilencedik helyet szerezte meg az amerikai Forbes magazin tíz legjobban fizetett modellt felvonultató listáján. A szupermodellnek ugyanis sikerült 4 millió dollárt (911 millió forint) keresni az elmúlt 12 hónapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.