Sam Mendes-zel se tartott a frigy örökké...

Megdöbbentő: Kate Winslet hét év házasság után válik!

Hét év házasság után különvált Kate Winslet színésznő és Sam Mendes rendező - jelentette be hétfőn Londonban a sztárpár ügyvédi irodája.

Kate Winslet és Sam Mendes, még boldog párként képgaléria

2010.03.16 10:30MTI

A Shillings ügyvédi irodának a médiához eljuttatott elektronikus leveléből nem derül ki, hogy már formálisan is megtörtént-e a válás.

A közlemény csak azt hangsúlyozza, hogy a felek kölcsönösen akarták a szakítást, amely "teljesen barátságosan" történt.

Az egykori boldog pár Miával (balra) és Joe-val

Az Oscar-díjas filmesek 2003-ban, titokban házasodtak össze a karibi szigetvilágban, és a bulvársajtó gyakran mintapárként ünnepelte őket.

Ugyanezen évben megszületett közös gyermekük, Joe, akiről az ügyvédi iroda szerint mindketten gondoskodni kívánnak a jövőben. (A 34 éves Winsletnek van egy lánya is első házasságából.)

Kate Winslet tavaly kapta meg a legjobb női alakításért járó Oscar-díjat A felolvasó című filmjével, Sam Mendes-nek pedig az Amerikai szépség című műve nyerte el 2000-ben a filmvilág legrangosabb elismerését.

A wc-ben tartja Oscar-díját Kate Winslet?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.