Kikéri magának a brit színésznő!

Fotók - Kate Winslet lett a legirritálóbb, busás pénzt kap érte...

Pert nyert az egyik angol lap ellen a csinos színésznő - Az újság nem kevesebbet állított az Oscar-díjas Kate Winslet-ről, minthogy ő a világ legirritálóbb színésznője...

Forró képek 18 éven felülieknek: Kate Winslet fiatal szeretővel szexel! képgaléria

2009.11.05 18:30ma.hu

Nem túl hízelgő helyet kapott a legirritálóbb világsztárok között Kate Winslet a Daily Mail brit lap listáján. Ő lett az első.

Emellett olyan jelzőkkel illették a szőke színésznőt, hogy hiú, és arról, hogyan tartja magát fitten, csupán kitalációt ad elő.

A Titanic sztárja, aki nemrég áhított Oscar-díját is átvehette a Felolvasó című filmben nyújtott alakításáért, teljesen felháborodott a dolgon.

Beperelte a Daily Mail-t, és hivatalos bocsánatkérésre is kötelezte a lapot. Negyvenezer dollárt kénytelen fizetni neki az újság.

A harag azonban már a múlté. Kate Winslet megbocsátotta a csúnya cikket, mondván: egész más a helyzet, hogy beismerék, hazugságokat írtak róla.

A színésznő már csak azért is emelte fel a szavát a kritizálása ellen, mert mindig azt hirdette: a nők fogadják el olyannak magukat, amilyenek.

Ő ezt vallja és ennek alapján táplálkozik és tornázik, semmiképpen sem szeretné, ha úgy jönne ki, mintha mást hirdetne és egész máshogyan élne.

Miért csak a párás szexjelenetre emlékszünk?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.