A színésznő megcsömörlött a sok filmezéstől!

Képek- Most már biztos! Kate Winslet visszavonul!

Kate Winslet idén több neves díjjal is gazdagodott, azonban úgy tűnik, hogy ez nem erősítette meg szakmai elhivatottságát. Nemrég a Hello! magazinnak nyilatkozott arról, hogy egy kis időre visszavonul.

Kate Winslet legutóbbi filmjének premierjén! képgaléria

2009.06.13 19:12rtlbulvar.hu

- " Azt hiszem, itt az ideje annak, hogy szüneteljek. Teljesen megcsömörlöttem már magamtól, és szerintem mások is tőlem." - olvasható a lapnak adott interjúban.

Kate Winslet idén februárban megkapta a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-szobrocskát, de azóta nem sokat hallani felőle.

A színésznő belefáradt a filmezésbe, inkább színházi szerepet vállalna, például egy musicalben.

- " Úgy érzem, itt az ideje, hogy szabadságot vegyek ki. Elegem van saját magamból, és szerintem másoknak is belőlem. Viszont színházban szívesen játszanék. Az igazi kihívás lenne számomra. Szükségem van a félelemre, és ettől a lehetőségtől biztos megijednék. Egy musical tökéletes lenne... "- nyilatkozta.

Kate azt is elárulta, hogy nem tűnik el teljesen. A szabadság útjai sztárja úgy érzi, hogy most egy egészen más jellegű feladatra van szüksége ahhoz, hogy újra magára találjon.

Szívesen játszana színházban, de egy musicalben is örömmel bizonyítana, mert az végre igazi kihívást jelentene neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.