A színésznő lenyalt hajjal és zsíros bőrrel...

Videóval! Kate Winslet kissé ápolatlanul népszerűsítette új filmjét!

Kate Winslet a New York-i Sunshine Cinema mozinál népszerűsítette Away We Go című legújabb filmjét. Kate nem volt a legjobb formában, haja ápolatlannak tűnt, és arca sem ragyogott úgy, ahogy megszoktuk tőle.

Mit csinált a hajával? Kate Winslet nincs jó formában! képgaléria

2009.06.02 16:30ma.hu
Kate haja sem előnyös számára így...

Néhány hónappal A szabadság útjai bemutatója után ismét Sam Mendes egyik filmje kerül előtérbe. Legújabb rendezése, az Away We Go egy frissen egybekelt házaspár amerikai útjáról szól. 

A vígjátékot még be sem mutatták, mégis sikeresnek mondható: a júniusban megrendezésre kerülő Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmjévé választották. Sam Mendes nevét különben 1999-ben az Amerikai szépség hatására az egész világ megismerte. Legutóbb a szintén nagysikerű alkotás, A szabadság útjai kapcsán hallhattunk róla.
 
A legfrissebb hírek szerint Sam Mendes nem lép le a siker útjáról. Away We Go (Útra kelünk) címmel vígjátékot készített. Témáját tekintve nevezhetnénk A szabadság útjai ellenpólusának, mivel egy fiatal pár, Burt (John Krasinski) és Munch (Maya Rudolph) útkeresését dolgozza fel benne. 

Hannah McGill, az Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál művészeti igazgatója nagy örömmel jelentette be, hogy az idei, 63. fesztivált az Away We Go-val nyitják meg. 

- "Nagy öröm, hogy egy olyan csodálatos filmmel nyithatjuk meg a fesztivált, amely a britek legünnepeltebb kortárs rendezőjének munkásságában történő változásáról tanúskodik. Az Away We Go a tökéletes nyitófilm az Edinburgh-re." 

Nem csupán a fesztivál szervezői, de Mendes is nagyon izgatott az események miatt. 

- "1987-ben jártam utoljára Edinburgh-ben, így nagyon várom a visszatérést - remélem teltházas lesz."

A 63. Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál 2009. június 17-28. között kerül megrendezésre.

Tudja meg hogyan szexelt Kate Winslet egy nála jóval fiatalabb fiúval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.