"Justin sosem gondolta komolyan..."

Fotók - Szegény Jessica! Timberlake nagyija kitálalt

Az utóbbi időben egyre többször röppent fel a hír, hogy a jóképű énekes és párja már nincs együtt - Ami a szakítás valódiságát illeti, Justin Timberlake nagymamája most megoldotta a rejtélyt.

Már csak múlt: Jessica Biel és Justin meglesett szerelmes pillanatai képgaléria

2009.10.28 14:30ma.hu

Nem elég szegény Jessica Biel-nek, hogy a kedvesét elveszítette, a dolgokat Justin Timberlake nagymamája helyezte most egészen újszerű megvilágításba.

Miután az énekes és a csinos színésznő sokszor hangoztatta kapcsolata komolyságát, kezdetben talán senki sem hitt abban, hogy a viszony megromlásáról szóló pletykáknak van valóságalapja.

Régóta nincs már együtt a pár?

Csakhogy egyre riasztóbb hírek jöttek a pár háza tájáról.

Justin-t hírbe hozták más, ismert hölgyekkel, köztük Lindsay Lohan-nel - aki nem sietett elmesélni, hogy korábban valóban lefeküdt Timberlake-kel -, legutóbb pedig a Rihanna és Justin közti románcról folytak a találgatások.

Jessica Biel és Justin Timberlake hosszú ideig tagadta, hogy gond lenne köztük, sőt arról is hallani lehetett, hogy Rihanna telefonon kért bocsánatot a színésznőtől a véleménye szerint alaptalan vádak miatt.

Most azonban a szőke énekes nagymamája mindent elmondott, amit a sztárpár magánéletéről érdemes tudni...

A nagyi tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, hogy unokája és Jessica Biel már rég nincs együtt.

Szerinte ráadásul Timberlake sosem gondolta komolyan a dolgot a bájos színésznővel!

Azt is tudni vélte, hogy Biel szívesen Justin felesége lett volna, de a híres unoka még nem akarta megtenni a nagy lépést.

Azt teljesen normálisnak tartja, hogy az énekes barátnőzget, hol ezzel, hol azzal. Úgy gondolja, Timberlake fiatal, és ez az ő korában helyénvaló.

Hogy lett pálinkafőző Justin Timberlake-ből?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.