Egy baba elvesztése jelentette a legnagyobb bajt!

Nem a rák fájt a legjobban Swayze-nek!

A szeptember 14-én hasnyálmirigyrákban elhunyt sztár emlékirataiban írt a gyászról, amit felesége elvesztett magzata miatt érzett, és a fájdalomról, amit a gyermektelenség okozott.

Szülők lehettek volna! Képekben Patrick és felesége! képgaléria

2009.09.24 18:20ma.hu

Újabb titok derült ki Patrick Swayze életéből…a színész memoárjából ugyanis kiderül, hogy egy baba elvesztése jelentette a legnagyobb szenvedést.

A könyvből kiderül, hogy a színész élete legszebb pillanatát akkor élte meg, amikor megtudta, hogy felesége Lisa gyermeket vár.

Patrick Swayze a The Time of My Life (Életem ideje) című memoárjából kiderül, hogy minden vágya az volt, hogy apa lehessen, a legjobb apja a gyermeknek, akivel a szerelme megajándékozza.

Egyszer a sors meg is áldotta őket egy babával, de Lisa három hónapos terhesen elvetélt.

A színész könyvében azt írja: sohasem tudja igazán elmondani azt a gyászt, amit akkor érzett, amikor a magzat meghalt.

Patrick Swayze rákban hunyt el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.