Legyengítették a színészt a kezelések

Képek: Patrick Swayze tolószékben - mégsincs jobban?

Noha a mostanság megjelent fotókon jobban fest Patrick Swayze, mint korábban, a Dirty Dancing sztárja szemmel láthatóan le van gyengülve, a minap kerekes székkel közlekedett.

Hol jobban, hol rosszabbul van: Patrick Swayze kerekes székben képgaléria

2009.08.28 09:25ma.hu

Biztató képek jelentek meg a közelmúltban a nagybeteg színészről - A hasnyálmirigy-rákban szenvedő Patrick Swayze határozottan jobban néz ki, mint korábban.

Úgy fest, hogy hízott, és mintha több haja is lenne - bár mostanság az utcán cowboy-kalapban látható -, noha pár hónapja szinte kopasz volt a kezelésektől.

Így festett korábban: Swayze és Lisa

A most napvilágra került fotók tanúsága szerint azonban vannak a színésznek igen rossz napjai.

A múlt héten 57-ik évét betöltött Swayze törékenynek tűnik, s miután egy hetet töltött egy Beverly Hills-i kórházban, kerekes székben kapták lencsevégre.

Amikor csak lehetett, a színésszel volt a felesége, Lisa Niemi és a bátyja, Danny is.

Patrick Swayze nem tagadja, hogy vannak napok, amikor sokkal jobban van. Külsején is látszik, hogy erőre kapott. De sajnos, a fájdalmaitól nemigen tud megszabadulni.

A kórházba a National Enquirer értesülései szerint azért került be, mert bélvérzés döntötte le a lábáról. Legyengült, emiatt az intézményből csak tolószékben vihették ki a rá váró autóhoz.

Ruhája alól kilátszottak az infúziós csövek és a katéterek - remélhetőleg hamarosan megint egy kicsit jobban lesz a Dirty Dancing sztárja.

Patrick Swayze köszöni, jól van

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.