Élvezettel szívta a nagybeteg sztár

Képek: Patrick Swayze jobban van - De akkor miért gyújt rá?

Hónapok óta temetik a Dirty Dancing sztárját, de most úgy tűnik, javult az állapota - Ennek ellenére azonban Patrick Swayze-t ismét dohányt vásárolni látták...

Legutóbbi képek a sztárról: Patrick Swayze jobban néz ki! képgaléria

2009.08.08 17:00rtlbulvar.hu

Már több mint egy éve annak, hogy kiderült Patrick Swayze betegsége, és már akkoriban is azt pusmogták, hogy csak hetei vannak hátra.

Úgy tűnik, Swayze állapota javul - Fotó: Barcroft Media

A sztár szerencsére azóta is él és virul, és bár túl van néhány nehéz hónapon, most megint jól néz ki.

A minap a testvérével tért be az egyik boltba, és mi mást vett volna, mint kellékeket dohányzáshoz.

Az autóban egyből rá is gyújtott, és a legnagyobb élvezettel szívta cigarettáját. Az elmúlt hetekben szakállt növesztett, és a korábbi fotóihoz képest mintha hízott is volna egy kicsit.

Tavaly ősszel azt nyilatkozta, hogy csodacsávó, mert legyőzte a gyilkos kórt, néhány hónappal később azonban kiújult a betegsége.

Reméljük, hogy az a csoda kitart még egy ideig...

Patrick Swayze köszöni, jól van - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.