Pokoli kínokat él át a színész!

Szenved, de bátran küzd a halál ellen Patrick Swayze!

Az elmúlt napokban az egyik legfelkapottabb pletykák közé tartozott Patrick Swayze halálának híre. A súlyos beteg színész újra és újra megmutatja, nem adja fel a küzdelmet a rák ellen.

Képekben a beteg és sovány színész... képgaléria

2009.05.23 09:00ma.hu

A hét elején ismét futótűzként terjedt a hír: elhunyt a hasnyálmirigy rákban szenvedő Patrick Swayze. Az egyebek közt több közösségi oldalon és rádióban világgá kürtölt álhírre azonban a színész sajtósa határozottan és gyorsan reagált. - írja a Kiskegyed.

Cáfolta a gyászhírt. Sőt! A híresztelésekkel ellentétben a színész most jobban van, családjával pihen Új-Mexikóban. Határozottan kijelentették, hogy a sztár él, kezelésre pedig továbbra is jár. 

Az 56 éves színész különben márciusban jelentette be, hogy a hasnyálmirigyrák egy különösen súlyos változatában szenved. 

Swayze-ért akkor nagyon sokan aggódtak, állapota egyre romlott…ám nagy akaraterővel azonban talpon maradt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.