Durva álhír indult a közösségi portálról

Képek - Futótűzként terjedt: Patrick Swayze halott!

Újra bosszankodhat a súlyos beteg Hollywood-i sztár - Patrick Swayze-ről az utóbbi időben egyre aggasztóbb fotók születtek, s a minap elterjedt a hír, miszerint már nincs életben. A sajtósa cáfolta az információt.

Patrick Swayze már csak árnyéka önmagának képgaléria

2009.05.20 10:15ma.hu

Valószínűleg a Twitter nevű közösségi portálról indult el a híresztelés, s természetesen futótűzként terjedt el, hogy a rákos színész már nincs az élők sorában!

Patrick Swayze-t komolyan kiborítja, hogy a lapok jóformán a halálát várják, még akkor is, ha állapota történetesen javulást mutat.

Swayze és a neje, Lisa Niemi - a boldogabb időkben

A Dirty Dancing sztárjánál tavaly télen diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot.

A sztár azóta mindent megtesz a felépülésért, s volt egy időszaka, amikor valóban talpraállt, szervezete jól reagált az újszerű kezelésekre.

Még le is forgatta új filmjét, a The Beast-et. Az utóbbi időben azonban ijesztő felvételeket közöltek a külföldi bulvárlapok a színész külsejéről.

A sztár látványosan lefogyott és fején állandóan sapkát hordott kihullott haja miatt. Arról is született hír, hogy feleségével, Lisa Niemi-vel már a memoárját írja.

A gyászhírt cáfolta Swayze sajtósa, Annette Wolf, aki szerint Patrick egészen jól érzi magát, szervezete továbbra is jól reagál a kezelésekre.

A hölgy szerinte a kacsa hírt egy rádió indította útjára, de a legújabb információk szerint a közösségi portálról származik.

Az nem derült ki, hogy a súlyos beteg színész akar-e tenni valamit az álhír terjesztői ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.