A sztár nélkül nem folytatódik a sorozat...

Szomorú! Törölték Patrick Swayze sorozatát!

Tizenhárom epizód után törölték Patrick Swayze új A&E sorozatát, A Bestiát. A Peope magazin szerint Patrick nélkül nem folytatódik a sorozat. Ez volt a beteg sztár utolsó munkája!

Sokkoló képek- így néz ki most a sztár! képgaléria

2009.06.08 10:25ma.hu
Így néz ki Swayze a sorozatban!

Swayze különben tavaly nyáron Chicagóban forgatta le a tizenhárom epizódot, miközben hasnyálmirigy-rákkal kezelték.

- „Rengeteg kihívással nézett szembe a forgatás alatt, mert még akkor is kemoterápiára járt, és nem volt könnyű a munka, de mindig ott volt a forgatás helyszínén”. – mondta el a sztár felesége a People magazinnak.

Swayze-et az utóbbi időkben színésztársai tökéletes professzionalizmusa miatt magasztalták, és nagyon sajnálták hogy egyre súlyosbodó betegsége miatt a sorozatot már nem tudta promotálni.

A színész állítólag nagyon izgatott volt, hogy a sorozatban dolgozhatott és új erővel töltötte fel a munka a kezelések közben.

- „Nagyon hosszú ideje kerestem olyan karaktert, mely több rétegű, kiszámíthatatlan és kétségtelenül szórakoztató” – mondta el korában Patrick.

A sorozat készítői még nem döntöttek véglegesen, így tehát egyelőre nincs döntés a sorozat jövőjét illetően.

Mindenesetre A Bestia utolsó epizódja április huszonharmadikán ment le Amerikában.

Patrick Swayze különben betegen is igyekszik ellátni mindennapi teendőit, és próbál kitartani. Bár az egykor sármos színész most döbbenetesen fest, pozitív látásmódját még nem veszítette el. Mint arról már korában is beszámoltunk, a sztár borzasztóan sovány, csontjai kiállnak, és szó szerint lógnak rajta a ruhái…

Az 56 éves sztárnál tavaly januárban diganosztizáltak hasnyálmirigy-rákot. A teljesen kétségbeesett Swayze azonnal kezeléseknek vetette alá magát, és a legmodernebb módszereket is bevetették nála. Akkor azt jósolták: két éve lehet hátra.

Pár hónapja úgy tűnt, csoda történt vele: nem rosszabbodott a betegsége, sőt, még forgatni is visszament. Elkészült a The Beast című filmje.

Az utóbbi időben azonban szemmel láthatóan romlik az állapota. Barátja és kollégája, Whoopi Goldberg a napokban azt nyilatkozta róla, Patrick azt teszi, amit mindenki más tenne ilyen helyzetben - próbálja kiélvezni minden napját.

Szomorú események- tudja meg Ön is hogyan keltették Patrick halálhírét több ízben is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.