Fehér lovon nősült újra a haldokló sztár!

Patrick Swayze másodszor is örök hűséget fogadott!

Patrick Swayze és felesége, Lisa Niemi között harminchárom együtt eltöltött év után is lángol a szerelem. A házaspár néhány napja megható ünnepség keretében újra örök hűséget fogadott egymásnak.

Patrick és Lisa lángoló szerelme képekben! képgaléria

2009.01.09 16:30rtlbulvar.hu

- " Én voltam a mesebeli herceg, Lisa pedig Hófehérke. Fehér lovon lovagoltam be a ceremóniára – árulta el a színész, felesége pedig hozzátette, hogy az egész olyan volt, mint egy tündérmese. 

Életem legboldogabb napját éltem át – mondta az asszony. 

Swayze
azért tartotta fontosnak a második esküvőt, mert ezzel szerette volna megköszönni feleségének, hogy mellette áll a nehéz időkben is. 

- " A társam nélkül nem tudtam volna ezt végigcsinálni, vagy legalábbis közel sem ilyen elegánsan." – mondta.

Az 56 éves filmsztárnál egy éve diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot. Azóta kemoterápiás kezelések tucatján van túl. Egy ideig úgy tűnt, hogy legyőzte a gyilkos kórt, de néhány hónapja kiderült, hogy a betegség alattomosabb formában tért vissza, mint korábban. 

- " Ha azt mondom, hogy öt évem van hátra, akkor sokat mondok. Inkább két év, ha hihetünk a statisztikáknak. De kitartok, és továbbra is hiszek a csodákban. Minden nap imádkozom, és hosszú, egészséges életről álmodom. Nem akarok a rák árnyékában tengődni, inkább a fényben élek." – mondta néhány napja Barbara Walters talkshowjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.