Lisa nem szülhetett, de a sztár nem hagyta el

Elátkozva érezte magát - Párja karjaiban halt meg Patrick Swayze

Otthonában, a nejével akarta tölteni élete utolsó óráit a Dirty Dancing sztárja - Patrick Swayze-t, aki párja karjai közt halt meg, számos dolog nyomasztotta az utóbbi években...

Patrick Swayze és párja, Lisa Niemi - még boldogan képgaléria

2009.09.17 13:15ma.hu

Hétfőn, mindössze 57 évesen távozott az élők sorából Patrick Swayze, miután közel két éven át küzdött hősiesen a hasnyálmirigy-rákkal.

Kórházba került az utolsó héten egy bélfertőzés miatt, és kisebb infarktusa is volt. Ő azonban nem akart kórházban meghalni, ezért erőtlen hangon azt kérte a párjától, hogy vigye őt haza...

Utolsó képek egyike: Swayze tolószékben

Küzdelme a gyilkos kórral csodaszámba ment. Betegsége idején többször is jobb állapotban volt, és leforgatott egy új sorozatot, a The Beast-et is.

Patrick Swayze-re egyébként az utóbbi években rájárt a rúd. Egymás után veszítette el a szeretteit: előbb az édesapja halt meg 1991-ben, néhány hónappal később menedzsere és a legjobb barátja távozott az élők sorából.

Két évre rá súlyos depressziós nővére öngyilkos lett. Swayze ezek után már végképp úgy érezte, hogy el van átkozva.

Ugyanakkor több szerencsésen végződött baleseten, vészhelyzeten volt túl: tíz évvel ezelőtt egy bozóttűz kellős közepén találta magát, de sikerült kimenekülnie a fojtogató füstből.

Később lovasbaleset érte, és rövidebb időre lebénult deréktól lefelé. Nem adta fel, újra lábra tudott állni. Hét évvel ezelőtt saját repülőgépe csapódott a földnek, de ő életben maradt...

Patrick Swayze saját hálószobájában, felesége karjai közt hunyt el - Lisa Niemi-t közel negyven éve imádta, s annak ellenére sem vált meg tőle, hogy az asszonynak nem lehetett gyermeke.

A színész mindössze 19 éves volt, amikor először találkozott a 15 esztendős finn lánnyal, Lisával. Úgy tűnik, őrző angyalát találta meg a szőke szépségben.

A Dirty Dancing sztárja mindenét a párjára hagyta.

Részleteket itt olvashat a színész halálának körülményeiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.