Egy pasin csüngött, aki nem a férje volt...

Képek! Mel B nyilvánosan csókolgatott egy rajongót!

Mel B és Stephen Belafonte épp Londonban ültek egy bárban, a Mayfair Hotel-ben mikor egy csapat rajongó rohamozta meg őket. Az egyik fiúval pedig olyan közvetlen viszonyba keveredett, hogy megcsókolta a nyakát, mire a férje szeme sem rebbent...

Egyszer a férjén, egyszer egy rajongón csüngött Mel B! képgaléria

2009.09.02 16:20ma.hu
Egy rajongót puszilgatott!

Mel-B-ről különben nemrég nagyon izgalmas információkat tudhattunk meg, méghozzá azt, hogy felelősségteljes anya imázsa előtt szexéhes partikirálynő volt…

Egy korábbi pasija, Max Beesley állítólag többször is panaszkodott a barátainak akkoriban, hogy nem győz lépést tartani vele az ágyban:

- "Olyan féktelen, hogy teljesen kivagyok tőle"

Az énekesnő exférje, Jimmy Gulzar is hasonlóképpen nyilatkozott válásuk után.

Azt mondta:

- "Melanie teljesen megőrült a szexért. Totálisan megváltozott azóta, hogy először találkoztunk - egy szokványos nőből egy igazi követelőző tigrissé vált."

A férfiak mellett persze a bulizás is mindig a szíve csücske volt, turnéik során mindig becsábította a kocsmákba a többi Spice Girlt. Az egyik tag szerint soha semmit nem vett komolyan.

Néha nagyon mérgesek voltak rá a többiek, ha a próbákon sem figyelt. Rengeteg pénzt költött a bulizásra, úgyhogy mára már nem sok maradt a milliárdokból, amiket a csapattal keresett.

Mel B sztriptízel és kirakja csodás testét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.